Arbeidssko og joggesko til dame

Bästa arbetsskorna - Undvik skador och ryggsmärtor

Med en aktiv vardag som kräver att du är på fötterna hela tiden kan vara mycket ansträngande. Ett par bekväma och hållbara arbetskor är nödvändiga oavsett vilket yrke du har, för att skydda fötterna. Vi erbjuder arbetskor anpassade efter dina behov, oavsett om du har problem med överpronation, ryggproblem, knäsmärta, vrister, hälar eller vill minska risken för dessa problem i framtiden. Vi anser att det är omöjligt att prata med våra fötter, men att fötterna pratar med dig är ett naturligt fenomen. Alla känner sannolikt igen sig i att skylla på valet av skor efter en lång arbetsdag när fötterna värker. Våra arbetskor har bra dämpning och är speciellt designade för att möta kriterier när det gäller komfort, hållbarhet och funktion.

Vad är pronation, underpronation och överpronation

Arbetskor för sjuksköterskor

Hälsosektorn är ett otroligt krävande och stressigt yrke för både kropp och själ, och därför är valet av arbetskor en viktig grundsten för kroppens välbefinnande. Vi har bra arbetskor för vårdpersonal - oavsett om du arbetar som sjuksköterska, läkare, vårdbiträde eller har ett annat yrke som innebär mycket arbetstid på fötterna är det nödvändigt att välja rätt typ av sko. Endorphin har som syfte att öka komforten och hålla fötterna friska. Dessa skor är för dig som är extra spänd, har ryggproblem och behöver extra dämpning eller bara behöver arbetskor som andas ordentligt.

Så knyter du dina skosnören

Arbetskor för butikspersonal

Runt i butiken, in på lagret och ut igen. Butikspersonal går tusentals steg varje dag och då är skodonet viktigt. De flesta butiker vi känner till är gamla, med kakelbelagda golv och betong. Detta kan vara ansträngande, och ett bra par skor med dämpning blir väsentligt. För en butiksanställd är det centralt att skorna är lätta att gå i men också sitter bra utan behov av justering under dagen. Endorphin är valet för dig, med neutrala färger i vitt eller svart behöver du inte oroa dig för klädkoden på jobbet.

Arbetskor för lärare och förskolepersonal

Trots att du inte står på golvet hela arbetsdagen är det fortfarande centralt med valet av bra fritidsskor. Lärare och förskolepersonal går ofta på hårda underlag på arbetsplatsen, och det händer att de upplever smärta i rygg eller fötter efter timmar på fötterna. Dessutom blir det centralt att skorna som används inomhus är lika bra utomhus under raster och fritid. Brist på ankelstöd och stor belastning på framfoten är orsaker till ömma fötter. Endorphin säkerställer dig komfort genom hela arbetsdagen.

Hur tvättar man skor?

Hur man väljer rätt skor

  1. Om du spenderar mycket tid på betonggolv, platt eller hårt golv. Använd en sko med hård yttersula. Endorphin har tjocka sulor som ger bra dämpning för fötterna.
  2. En bra yttersula ska vara så rak som möjligt, inte bananformad.
  3. Skon ska sitta bra runt foten och ge stöd. Endorphin ger ett mjukt stöd runt ankeln och hälen.
  4. Säkerställ att du har tillräckligt med plats i skon, - foten expanderar en centimeter under dagen i både bredd och längd. Löparskorna som erbjuds av Famme är vanliga i storleken, så ingen justering kommer att behövas.

När bör jag byta ut skorna?

Tillbaka till blogg