De beste scrunch-shorts

De bästa crunchshortsen

Scrunch-shorts har tagit fitnessvärlden med storm, och det av goda skäl. Dessa shorts accentuerar dina naturliga kurvor samtidigt som de ger maximal komfort under ditt träningspass. I den här guiden går vi igenom de olika stilarna och produkterna så att du kan hitta de perfekta scrunchshortsen för din träning.

Varför välja Scrunch Shorts?

Scruncheffekten på baksidan av shortsen ger en smickrande passform som framhäver rumpan. Med hög midja och sömlös design är scrunchshorts både bekväma och funktionella. De är också gjorda av fukttransporterande material som håller dig torr under intensiva träningspass.

Olika stilar och produkter

Tie-Dye Scrunch Shorts

Om du vill ha shorts med lite extra stil är tie-dye scrunch-shorts ett utmärkt val. Med unika mönster är inget plagg det andra likt, vilket ger dig en unik träningsoutfit.

Purple Tie Dye Scrunch Shorts är sömlösa shorts i ett smickrande tie-dye -mönster. Med scrunch-sömmar och elastiskt material framhäver den dina former och sitter bekvämt på vilken kroppsform som helst.

Purple Tie Dye Scrunch Shorts - Sømløs treningsshorts med scrunch-effekt

Green Tie Dye Scrunch Shorts ger en fräsch och energisk look till din gymgarderob. Den unika tie-dye- effekten varierar från plagg till plagg, så du får en helt unik outfit.

Green Tie Dye Scrunch Shorts - Unik sømløs treningsshorts

Ljusblå Tie Dye Scrunch Shorts är perfekta för dem som gillar ljusa färger. Den sömlösa designen och den höga midjan ger optimal komfort under träning.

Light Blue Tie Dye Scrunch Shorts - Sømløs shorts i lyseblå tie-dye

Grey Tie Dye Scrunch Shorts är ett snyggt val som passar till allt. Den grå tie-dye- effekten ger en subtil men trendig look.

Grey Tie Dye Scrunch Shorts - Stilren treningsshorts med scrunch-effekt

Black Tie Dye Scrunch Shorts kombinerar klassisk svart med en unik tie-dye twist. Perfekt för dig som vill ha mångsidiga shorts med det där lilla extra.

Black Tie Dye Scrunch Shorts - Sømløs svart treningsshorts med tie-dye

Lunge Scrunch Shorts

För dem som föredrar en mer minimalistisk stil med maximal komfort är Lunge Scrunch Shorts ett utmärkt val.

Mörkgröna Lunge Scrunch Shorts är gjorda i mjukt och bekvämt tyg. Den har en liten scrunch som ger önskad persikoeffekt på botten, samtidigt som den är superstretchig och sömlös .

Dark Green Lunge Scrunch Shorts - Sømløs treningsshorts i mørkegrønn

Klassiska Scrunch Shorts

De klassiska scrunchshortsen är tidlösa och passar alla typer av träning.

Black Scrunch Shorts är våra klassiska scrunchshorts som nu är bättre än någonsin. Den sitter på plats under knäböj, glider inte ner och formar din rumpa precis som du vill ha den.

Black Scrunch Shorts - Klassisk svart scrunch treningsshorts

Hur man väljer rätt Scrunch Shorts för din träning

När du väljer scrunchshorts bör du tänka på vilken typ av träning du ska göra.

Högintensiv träning

För högintensiv träning som löpning och HIIT rekommenderar vi Black Scrunch Shorts eller Dark Green Lunge Scrunch Shorts på grund av deras superstretchiga tyg och höga midja som håller sig på plats.

Yoga och stretching

För yoga och stretching är Purple Tie Dye Scrunch Shorts eller Light Blue Tie Dye Scrunch Shorts bra val med sitt mjuka material och unika design.

Vardagsbruk

För en avslappnad look som även kan bäras utanför gymmet är Grey Tie Dye Scrunch Shorts eller Black Tie Dye Scrunch Shorts perfekta alternativ.

Sammanfattning

Scrunch-shorts är ett måste i gymgarderoben för den som vill ha komfort, funktionalitet och en smickrande passform. Med ett brett urval av stilar och färger är det lätt att hitta en scrunch-shorts som passar din personliga stil och träningsbehov.

Utforska hela vårt urval av scrunchshorts i vår Scrunch Shorts Collection .

Tillbaka till blogg