Renegade Row

Renegade Row on erinomainen monimutkainen liike, joka yhdistää ydinvakautuksen yläkehon voimaan ja treenaa lihaksia, kuten selkä (latissimus dorsi), hartiat, bisepsit ja ydinlihakset. Se on dynaaminen liike, joka ei vain vahvista ylävartaloa, vaan myös haastaa tasapainoa ja koordinaatiota.

Oikea tekniikka

Seuraa näitä vaiheita suorittaaksesi Renegade Row oikein:

  1. Aloita korkeassa lankkuasennossa ja pidä paria käsipainoa kämmenet toisiaan kohti. Jalkojen tulisi olla hieman leveämmät kuin hartialenkkien vakauden parantamiseksi.
  2. Jännitä ydinlihakset ja pidä selkä suorana, säilytä neutraali niin selkärangan asento koko liikkeen ajan.
  3. Vedä yksi käsipaino lantiota kohti, pidä kyynärpää lähellä kehoa samalla kun tasapainotat toisen käden ja jalkojen varassa.
  4. Laske käsipaino hallitusti alas ja toista toisella puolella.
  5. Tavoittele 10-12 toistoa per puoli ja vaihda käsien välillä.

Vinkki: Pidä lantio vakaana koko liikkeen ajan, jotta ne eivät heilu puolelta toiselle.

Yleiset virheet

Vältä näitä yleisiä virheitä suorittaessasi Renegade Row'ta:

  • Lantion heiluminen: Yksi yleisimmistä virheistä on lantioiden liikuttaaminen puolelta toiselle. Tämän estämiseksi jännitä ydinlihaksia ja pidä keho mahdollisimman vakaana.
  • Selän kaarevuus: Pidä selkäranka neutraalina ja vältä alaselän taivuttamista, mikä voi aiheuttaa rasitusta. Keskity jännittämään ydintä ja pakaralihaksia.
  • Momentin käyttö: Varmista, että nostat käsipainoa hallitulla tavalla, vältä nykäiseviä liikkeitä, jotka voivat johtaa huonoon tekniikkaan ja vammoihin.

Muunnelmat ja variaatiot

Jos olet aloittelija Renegade Row'ssa tai etsit variaatioita, kokeile näitä muunnelmia:

  • Aloittelijaystävällinen muunnos: Suorita liike polvillasi vähentääksesi ydinhaastetta, samalla kun treenaat edelleen selkää ja käsiä.
  • Edistyksellinen variaatio: Lisää punnerrus jokaisen soutuliikkeen väliin saadaksesi koko kehon haasteen, joka aktivoi sekä yläkroppaa että ydintä vielä enemmän.

Toistot ja sarjat

Aloittelijoille, pyri 3 sarjaan 8-10 toistoa per puoli. Edistyneet harjoittajat voivat pyrkiä 3-4 sarjaan 12-15 toistoa per puoli. Säädä käsipainojen painoa kokemuksesi ja voimatasosi mukaan.

Hengitysvinkkejä

Renegade Row'n aikana on tärkeää hengittää oikein:

  • Hengitä sisään kun lasket käsipainoa takaisin lattiaan.
  • Hengitä ulos kun vedät käsipainoa kohti lantiota.

Visuaaliset esimerkit ja kulmat

Tässä on kaksi videota Renegade Row'sta, johon naiset suorittavat eri kulmista ja lähestymistavoista:

Tämä video näyttää naispuolisen harjoittelijan, joka demonstroi Renegade Row'ta, keskittyen hallittuun tekniikkaan ja ydinvakautukseen.

Katso toinen video

Tämä toinen video näyttää naispuolisen harjoittelijan suorittavan edistyksellistä versiota Renegade Row'sta, sisältäen punnerruksen jokaisen soutuliikkeen väliin lisähaasteen vuoksi.
Takaisin blogiin