Vertailu Famme Softy Leggings ja Lululemon Align Pants

Kun tulee premium-treenivaatteisiin, Famme Softy Leggings ja Lululemon Align Pants ovat kaksi suosituimmista vaihtoehdoista. Molemmat ovat tunnettuja mukavuudestaan ja upeasta istuvuudestaan. Monet, jotka tuntevat Lululemonin Align Pants, miettivät, mikä ero on? Tässä artikkelissa kirjoitamme enemmän sekä Align Pantsista että Softy Leggingsistä.

Materiaali: Softy Leggings vs. Align Pants

Materiaali on lähes identtinen. Sekä Softy Leggings että Align Pants on valmistettu extra hienosta Nylon 6.6:sta ja Lycra Elastanista. Lanka on interlock-neulottu ja kangas on harjattu, jotta se on ultrapehmeä. Tuloksena on ylimääräinen mukavuus ja leggingsit, jotka istuvat hienosti kehossa. Melkein kaikki leggingsit ovat mukavia, mutta huomaat eron kokeillessasi Softy Leggings tai Align Pants.

Lululemonin Align Pants käyttää Nulu® -kangasta. Sen on valmistanut Taiwanilainen Eclat Textiles Co. Ltd., jota Lululemon osittain omistaa.Nulu® on Lululemonin pehmein kangas.

Fammen Softy Leggings käyttää SoftSilk® -kangasta. Sekä Nulu® että SoftSilk® ovat keskikokoisia (215-220 gsm) ja hengittävät tehokkaasti. Ne koostuvat 80% Nylon 6.6:sta ja 20% Lycra® Elastanista.

Etusauma vs. ilman etusaumaa

Olemme tahallamme suunnitelleet Softy Leggingsit ilman etusaumaa, koska sitä kaikki haluavat. Miksi Lululemon ei tee samaa?

Align Pants pakottaa sinut käyttämään etusaumaa, koska:

  • Se nostaa leggingsien kustannuksia
  • Kun kaikki haluavat Align Pantsit ilman etusaumaa, mitä tehdä kaikille leggingsille, joissa on etusauma, joita kukaan ei halua?
  • Kuvat, tiedot ja markkinointi on muutettava

Siksi yhdellä maailman kalleimmista leggingsistä on edelleen etusauma, vaikka kukaan ei oikeasti halua sitä.

Upea istuvuus

Align Pants ja Softy Leggings ovat korkeavyötäröiset ja kokopituiset. Henkilökohtaisesti mielestämme Align Pants leikkaa takamusta hieman liian alhaalta. Softy Leggingsissä olemme valinneet sijoittaa kaarevan sauman takamuksen ylle luodaksemme illuusion kauniimmasta takaa. Korkeammalla oleva sauma antaa myös tunteen, että leggingsit istuvat paremmin vyötäröllä.

Käyttö & Aktiviteetti

Softy Leggings ja Align Pants voidaan käyttää samaan tarkoitukseen. Molempia voi käyttää harjoittelussa tai arkielämässä. Yleisimmät aktiviteetit ovat jooga, voimaharjoittelu ja muut matalan–keskitasoisen intensiivisyyden aktiviteetit. Koska materiaali on extra hienoa, ei suositella käyttää Align tai Softy -tuotteita korkeaintensiivisessä harjoittelussa. Tämä koskee esimerkiksi Crossfitiä, jossa tehdään liikkeitä, jotka aiheuttavat paljon kitkaa vaatteeseen.

Kangas on kevyt, kuljettaa kosteutta tehokkaasti ja kuivuu nopeasti. Monet valitsevat siksi käyttää Softy Leggingsejä kaikissa aktiviteeteissä, kaikilla treeneillä.

Katso koko valikoima treenilegginsejä Fammelta täältä. Jos etsit scrunch leggingssejä, voit nähdä valikoiman täältä.

Shortsit, topit ja flared-housut?

    Koe ero tutkimalla Softy-kokoelmaamme, johon sisältyy erilaisia tyylejä, kuten Softy Flared Pants, Softy Shorts ja Softy Sports Bra.

    Visuaalinen vertailu

    Alla on joitakin kuvia, jotka esittävät Fammen Softy Leggings:eja:

    Black Softy Leggings Etu Black Softy Leggings Sivulta Black Softy Leggings Takaa

    Yhteenveto

    Riippumatta siitä, mitä valitset, takaamme, että sekä Align Pants että Softy Leggings ovat kaksi uskomattoman hyviä ja kauniita leggingsiä. Jos haluat maksimaalista mukavuutta ilman etusaumaa, sinun on valittava Softy Leggings.

    Kangas on lähes identtinen, joten sinun on harkittava suunnittelua ja väriä, josta pidät eniten. Jos olet ekstra onnekas, voit sallia itsesi kokeilla yhtä kumpaakin.

    Jos hinta on ratkaiseva, Softy on parempi vaihtoehto. Famme tarjoaa lisäksi ilmaisen vaihdon ja lähettää Norjasta.

    Jos sinulla on lisäkysymyksiä tai tarvitset lisäapua, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Autamme mielellämme löytämään täydelliset leggingsit!

    Takaisin blogiin