Matchende treningssett, kosesett og ullundertøy sett for dame

Sopiva setti

Luo tyyli yhteensopivilla asuilla naisille! Täydennä vaatekaappisi sijoittamalla yhteensopiviin setteihin, joita voi käyttää keskenään!

Sisältö:

Yhteensopivat treeniasut

Vuoden kuumin trendi on yhteensopivat treeniasut. Treenaamaan lähteminen voi olla monille haastavaa, mutta yksinkertainen asia kuten mukavat ja tyylikkäät vaatteet voivat olla suuri motivaatioboosti. On tärkeää tuntea olonsa mukavaksi ja treenivaatteet, joissa tuntee olonsa hyväksi, ovat siksi olennaisia. Raikas treeniasu ei ole vain kaunis, vaan se voi myös lisätä treenimotivaatiota. Mikä olisikaan parempaa kuin mennä kuntosalille kauniissa yhteensopivassa asussa? Tässä ovat treeniasut, joita tarvitset aloittaaksesi treenaamisen!

Camo treeniasu

Yksi suosikeistamme on camo-kuosinen treeniasu. Treenitrikoot voit yhdistää sekä urheiluliiviin että treenipaitaan. Samalla vaatteita on saatavana jopa viidessä eri värissä, joten varmasti löytyy yhdistelmä, jota rakastat! Camo urheiluliivi on seamless ja siinä on hyvä tuki sekä irrotettavat toppaukset. Camo treenitoppi on pitkähihainen, kosteutta siirtävä ja cropped, mikä luo naisellisen ja imartelevan ilmeen. Camo treenitrikoot ovat squatproof ja niissä on hold-in-efekti, joten ne istuvat täydellisesti treenin aikana. Setti sopii siksi matalan ja korkean intensiteetin harjoitteluun, kuten juoksulenkille tai voimaharjoitteluun.

Stonewashed treeniasu

Tämä treeniasu on pehmeää ja mukavaa materiaalia, joka yhdessä scrunch-efektin kanssa korostaa muotojasi. Korkean vyötärön ja hyvän istuvuuden ansiosta tämä setti sopii sekä matalan että korkean intensiteetin treeniin. Yhdistä Acid Scrunch Leggings ja Acid Scrunch Long Sleeve yhtenäiseksi lookiksi. Tämä setti on saatavana monissa väreissä, neutraaleista kirkkaisiin, joten voit sekoittaa ja sovittaa juuri haluamallasi tavalla.

Peachy Scrunch contour treeniasu

Tutustu Fammen Peachy Scrunch Leggings ja Peachy Scrunch Sports Bra! Tämä setti on saatavana sekä raikkaissa että neutraaleissa väreissä, ja voit sekoittaa ja sovittaa haluamallasi tavalla. Setistä on tullut menestys asiakkaidemme keskuudessa, ja se myytiin loppuun hyvin lyhyessä ajassa.

Sininen treeniasu Sininen treeniasu

Treeniasu värikkäillä vaatteilla

Suosittu värikäs treeniasu on meidän Motion trikoot ja Motion urheiluliivi! Tämä setti on saatavana punaisena, sinisenä ja mustana. Setti on seamless ja trikoissa on hienovarainen scrunch-efekti. Trikoot ovat saatavana myös monissa muissa kirkkaissa väreissä, mutta ilman yhteensopivaa urheiluliiviä.

Tie Dye treeniasu

Tie Dye on kasvanut erittäin suosituksi viime vuosina. Tämä setti on silkinpehmeää materiaalia, joustavaa ja kosteutta siirtävää, mikä tekee siitä sopivan mihin tahansa treenimuotoon, olipa kyseessä jooga tai intervallit. Tie Dye Leggings ovat käytännölliset ja niissä on kaksi taskua, jotka sopivat sekä avaimille, puhelimelle että kulkukortille. Yhdistä ne Tie Dye Sports Bra:n kanssa.

Tie dye urheiluliivi musta/harmaa

Jos haluat Tie Dye trikoot, joissa on seamless design ja scrunch, nämä treenitrikoot erottuvat kuntosalilla. Ne ovat hauskat, imartelevat ja ennen kaikkea squat proof! Tie Dye Scrunch trikoot ovat korkeavyötäröiset ja niissä on hyvä "hold in" -efekti, joka sopii erinomaisesti kaikille vartalotyypeille.

Seamless treeniasu

Maksimaalisen mukavuuden saavuttamiseksi seamless-treeniasu on hyvä vaihtoehto. Lue lisää siitä, mitä seamless on tästä!

Tämä setti sopii parhaiten matalan ja keskitason intensiteetin harjoitteluun, kuten joogaan tai voimaharjoitteluun. Setti on ribbed ja siinä on teknisiä ominaisuuksia, joten sitä voi käyttää sekä sisällä että ulkona. Lunge urheiluliivi tulee tyylikkäillä selkäyksityiskohdilla ja tarjoaa keskivahvan tuen. Yhdistä se Lunge seamless treenitrikoisiin, joissa on V-muoto ja korkeavyötäröinen hold-in-efekti, joka muotoilee takamuksen.

Tutustu koko seamless-valikoimaamme tästä!

Yhteensopivat treeniasut

Scrunch treeniasu

Treenivaatteet scrunch-efektillä ovat monien suomalaisten naisten suosikki. Scrunch-efektillä varustetuissa vaatteissa on erityinen ompelutekniikka, joka kokoaa kankaan ja antaa siksi täydellisen istuvuuden. Lue lisää siitä, mitä scrunch-trikoot ovat tästä!

Lux Scrunch urheiluliivi on irrotettavilla toppauksilla ja säädettävillä olkaimilla, jotta voit mukauttaa topin juuri haluamallasi tavalla. Yhteensopivat trikoot, Lux Scrunch Leggings, muotoilevat takamuksen täydellisesti V-muodon ja scrunch-efektin yhdistelmällä. Ne ovat myös squatproof ja niissä on korkea vyötärö. Yksinkertaisen ja tyylikkään designin ansiosta setti sopii parhaiten matalan ja keskitason intensiteetin harjoitteluun.

Scrunch urheiluliivi Scrunch-trikoot

Tutustu koko scrunch-valikoimaamme tästä

Ribbed treeniasu

Ribbed-treenivaatteet ovat trendikkäitä niiden kauniin ja minimalistisen designin vuoksi. Nauti maksimaalisesta mukavuudesta, käytitpä vaatteita treenatessa tai osana rentoa ja sporttista asua. Ribbed treenitoppi on cropped, pitkähihainen ja seamless-materiaalia. Samalla se on valmistettu Nylon 6.6:sta, mikä tekee treenitopista pehmeämmän, hengittävämmän ja nopeasti kuivuvan. Ribbed treenitrikoot on suunniteltu korkeavyötäröisiksi ja leveällä vyötärönauhalla, joka tarjoaa hyvän kompression ja tuen, ja siksi ne näyttävät imartelevilta kaikilla vartalotyypeillä.

Kauniiden treeniasujen lisäksi tarvitaan muutakin, jotta treenaaminen onnistuu. Jos ei ole tottunut treenaamaan, monet voivat tuntea olonsa epämukavaksi, koska eivät tunne liikkeitä, joita voivat tehdä. Siksi olemme koonneet 10 helppoa harjoitusta, joita voit tehdä sekä sisällä että ulkona, jotta voit aloittaa ja nauttia treenaamisen ilosta. Jos haluat lisätä harjoituksen vaikeustasoa, voit myös sisällyttää treenausnauhan harjoitukseen. Suosikkiharjoituksemme vastusnauhan kanssa löydät täältä!

Kuvioidut treeniasut

Kuvioidut ja värikkäät treenivaatteet ovat tulleet erittäin suosituiksi viime aikoina. Fleek urheiluliivi on seamless-tuote, joka on valmistettu italialaisesta Fulgar-langasta ja siksi se tuntuu uskomattoman pehmeältä ja joustavalta. Tämä urheiluliivi tarjoaa optimaalisen tuen ja sopii täydellisesti joogaan tai juoksuun. Fleek trikoot ovat seamless treenitrikoot, jotka on valmistettu Nylonista, Polyesteristä ja Elastaanista, jotta ne tarjoavat optimaalisen tuen. Trikoiden materiaali on hengittävää ja auttaa pitämään sinut kuivana treenin aikana tai kaupungilla kävellessä. Niissä on korkea vyötärö ja ne ovat squatproof.

Softy treeniasu

Softy treeniasu on yksi suosituimmista tuotteistamme. Setti tunnistetaan sen erittäin pehmeästä ja mattapintaisesta materiaalista, joka on korkealaatuista. Softy Sports Bra tarjoaa keskivahvan tuen irrotettavilla toppauksilla. Tämä urheiluliivi sopii hyvin sekä juoksuun että voimaharjoitteluun. Softy trikoot on suunniteltu korkeavyötäröisiksi ja leveällä vyötärönauhalla, jotta ne sopivat hyvin sekä voimaharjoitteluun että juoksuun. Trikoot ovat myös squatproof.

Pehmeät treenitrikoot Pehmeät ja mukavat treenitrikoot

Oloasut naisille

Pehmeä ja mukava oloasusetti ei ole koskaan liikaa. Olipa kyseessä etätyöskentely tai rentoutuminen sohvalla, yhteensopivat oloasut tekevät arjesta helpompaa. Ne eivät ole vain kauniita, vaan myös käytännöllisiä, sillä ne antavat liikkumisvapauden!

Yhteensopivat oloasut

Wanderlust oloasusetti on ribbineuleinen setti, jossa on yhteensopiva paita ja housut. Tämä setti sopii täydellisesti oloasuksi samalla kun se on erittäin imarteleva ja sitä voidaan käyttää arjessa. Tämä on mukava setti, jolla on monia käyttötarkoituksia! Setin kangas on joustavaa, mikä tekee siitä erittäin mukavan, ja se sopii täydellisesti lomalle tai lentomatkoille.

Lue myös: Oloasujen opas

Mukava setti

Knitted setti on setti, jota voi käyttää rentoina päivinä kotona, ostoksilla tai elokuvissa. Se koostuu ribbineuleisesta t-paidasta ja leveälahkeisista housuista. Tämä setti on sekä tyylikäs että mukava, ja se on oloasusetti, joka toimii täydellisesti myös arjessa!

Lue myös: Leveälahkeiset housut naisille

Lenkkeilyasut naisille

Yhteensopivat lenkkeilyasut ovat tulleet trendikkäiksi ja tyylikkäiksi. Ne luovat täydellisen ilmeen samalla kun ne ovat mukavia ja pehmeitä päällä.

Lue myös: Parhaat lenkkeilyhousut naisille

Yhteensopivat lenkkeilyasut

Oversized lenkkeilyasu on trendikäs setti, jossa on oversized fit ja se koostuu hupparista ja lenkkeilyhousuista. Tämä setti on paksua ja pehmeää kangasta ja tuntuu mukavalta päällä. Tämä setti on täydellinen pukemaan treenivaatteiden päälle, kuntosalille mennessä tai jopa treenin alussa. Oversized on myös täydellinen chill-asuste kylmiin syysiltoihin ja se on niin mukava, että et koskaan halua ottaa sitä pois!

Oversized huppari Oversized jogger

Villa-alusasut naisille

Kun ulkona on viileää, on kätevää omistaa villa-alusasut. Villa-asusetti on hyödyllinen joko vaellusretkellä, hiihtoretkellä tai vain rentoutuessa kotona kylminä päivinä.

Takaisin blogiin