julegavetips til julen 2021

Vuoden joululahja Joululahja

Joulu lähestyy nopeaa vauhtia, ja on fiksua saada joululahjat hankittua ajoissa. Oletko epävarma siitä, mitä ostaa äidille, sisarelle, isoäidille, ystävälle tai kumppanille? Olitpa sitten etsimässä joululahjavinkkejä hänelle tai jollekin muulle, josta välität, olemme koonneet parhaat ideat ja laatineet täydellisen oppaan jouluun 2022, jossa on vinkkejä joululahjoihin, joita voit ostaa kaikille läheisillesi tämän erityisen juhlan aikana. Jouluun liittyy usein paljon menoja, joten on mukavaa löytää kauniita lahjoja kohtuulliseen hintaan. Meiltä löydät siksi useita vaatteita, jotka sopivat täydellisesti joululahjoiksi hänelle alle 1000kr.

Joululahja hänelle

Jos sinulla on vaikeuksia löytää täydellistä joululahjaa hänelle, meillä on useita hyviä vinkkejä sinulle. Etsitpä lahjaa liikunnasta innostuneelle tai vain rentoutumisesta kotona nauttivalle, meillä on useita hyviä ehdotuksia. Esimerkiksi voimme suositella yhtä parhaista ja pehmeimmistä treenilegginseistä naisille, Softy Leggings. Leggingsit voi yhdistää kahteen erilaiseen yläosaan, Softy Urheil braan tai Softy Crop topiin.

Mustat leggingsit ultra-pehmeästä kankaastaTäydellinen, musta treenisetti

Se, mikä tekee näistä mustista treenilegginseistä suosikkeja, on se, että ne ovat nimensä mukaisesti Softy (silkkisen pehmeät). Leggingsit ovat korkeavyötäröiset ja niissä on kankaat, jotka takaavat pitkän käyttöiän. Kangas on monikäyttöinen, pehmeä ja erittäin joustava. Lisäksi nämä leggingsit antavat hyvän liikkuvuuden, ja kangas tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä ihoa vasten. Näiden leggingsien kanssa saat kauniin ja imartelevan istuvuuden, mikä tekee niistä erittäin houkuttelevan joululahjan hänelle jouluna 2023.

Toinen joululahjavinkki hänelle on Oversized Hoodie

Tämä on maailman mukavin huppari, joka sopii täydellisesti tulevaan syksyyn ja talveen. Tämä huppari on loistava joululahja hänelle. Rentojen mallien ja väljien leikkausten ansiosta hupparin kanssa voit liikkua vapaasti ja näyttää samalla trendikkäältä. Hupparia on saatavana neljässä eri värissä, ja se voidaan myös yhdistää yhteensopivien housujen kanssa.

Harmaa huppariOversized joggingpuku

Joululahja äidille

Jos etsit täydellistä joululahjaa äidille, Famme voi tarjota paljon. Hyvä joululahjavinkki äidille on meidän Celine Sateen Takki, sillä tämä on hieno musta sadetakki tai vaellustakki hyvästä laadusta, jos hän nauttii ulkona olemisesta ja vaeltamisesta.

Tämä takki on erittäin kestävä samalla kun se sallii ilman kulkea sisään ja ulos, jotta pysyt kuivana. Lisäksi se tarjoaa hyvää tilaa neuleen alla ja on täydellinen ulkoiluun.

Toinen joululahjavinkki äidille on uusi hyvä juoksukengät vaimennuksella. Paras joululahja voi siksi olla meidän Endorphin RX1 Kengät, jotka sopivat sekä treeniin että työhön. Juoksukengät toimivat hyviä juoksukenkiä naisille, jotka hengittävät hyvin ja tarjoavat erittäin hyvän vaimennuksen. Kenkiä voi myös käyttää töissä tai muuhun kuin vain treeniin. Kenkiä on saatavana sekä valkoisina, harmaana että mustina.

Valkoiset juoksukengätValkoiset juoksukengät
Eikö Endorphin-kengän malli miellyttänyt? Voimme suositella vastaavaa mallia Air Step Kenkiä. Tämä kenkä on samaa hyvää laatua kuin Endorphin RX1, ja samaan käyttöön. Malli on erilainen, ja tämä kenkä on kapeampi ja sirompi.

Joululahja kumppanille

Kumppanille joululahjaa etsittäessä löytyy paljon kauniita ja jännittäviä vaihtoehtoja. Fammelta saamme monia ehdotuksia, ja hyvä joululahjavinkki kumppanille on myydyin Vortex Leggings. Yhdistä tämä yhteensopivan Elevate Crop Topin kanssa.

Sininen crop topTreenisetti sinisenä

Saumaton malli on suuri suosikki asiakkaidemme keskuudessa, ja nämä leggingsit tarjoavat äärimmäisen hyvän liikkuvuuden treenissä. Tämä tulee nopeasti olemaan suosikki kumppanillesi, oli hän sitten treenaamisesta innostunut tai ei, sillä nämä leggingsit soveltuvat moniin eri tarkoituksiin. Kangas on joustava ja hengittää hyvin, ja saa asiat "aikaan".

Toinen loistava joululahja kumppanille ovat meidän Flare Housut.

Nämä ovat ehdottomasti kauneimmat ja imartelevimmat joogahousut joita voit löytää nyt. Tämä on yksi parhaista joululahjavinkeistämme kumppanille, josta hän varmasti pitää. Flare housuja voi käyttää sekä arjessa että kevyessä treenissä. Voit siirtyä suoraan joogasta kauppaan säilyttäen samalla tyylikkään ilmeen näissä trendikkäissä housuissa. Ihana ja joustava ribbikuvio tekee tästä erinomaisesta laadusta olevan housun, joka on täydellinen mihin tahansa tilaisuuteen. Housut ovat saatavana mustina ja beigeinä.
Pehmeät flare-housutMustat flare-housut

Joululahja ystävälle

Ystävälle joululahjaa valitessa on uskomattoman paljon suositeltavaa, sillä vaihtoehtoja on monenlaisia, jotka sopivat kunkin makuun. Jos etsit joululahjaa parhaalle ystävälle, saatat haluta antaa jotain erityisen hienoa, tässä on joitakin suosituksia eri hintaluokissa!

Jotakin, joka miellyttää varmasti kaikkia, on pehmeä ja tyylikäs oversized T-paita, jota voi käyttää mihin tahansa.

Oversized T-paitaMusta T-paita oversized-mallissa
Tämä on erittäin trendikäs ja monikäyttöinen t-paita, joka sopii täydellisesti sekä kevyisiin treeneihin että arkikäyttöön. Kangas on jotain erityistä - uskomattoman pehmeää, mukavaa ja säilyttää muotonsa. Tämä on hieno joululahjavinkki ystävälle, koska uskomme sen miellyttävän useimpia!
Toinen joululahjavinkki ystävälle on muotikenkä 90's trainer! Et voi mennä pieleen, kun valitset parit tyylikkäitä tennareita. Nämä kengät ovat trendikkään muotoilunsa ansiosta käytettävissä sekä farkkujen että leggingsien kanssa. Yhdistä ne meidän Oversized T-paidan ja parin pehmeiden leggingsien kanssa täydellisen ilmeen saavuttamiseksi.
Tyylikkäät tennarit90's tennarit

Joululahja sisarelle

Joululahja sisarelle valittaessa on paljon mielenkiintoista ja kaunista löydettävää. Yksinkertaisesti voit antaa hyvät treenilegginsit, jos hän tykkää olla aktiivinen - silloin suosittelemme meidän Elevate Wave Leggings 2:

Nämä legginsit istuvat kuin nakutettu ja saumattomuus tekee näistä leggingsista suuren suosikin asiakkaidemme keskuudessa. Tämä on yksi parhaista joululahjavinkeistämme sisarelle, sillä hän varmasti rakastaa hyviä leggingsit, joita voi käyttää moneen tarkoitukseen, olipa sitten kyseessä treeni, työ, rentoutuminen kotona tai aktiivisuus monella eri tavalla. Tämä on myös erittäin viisasta joululahjavinkkiä ystäville! Näitä leggingsjä löytyy myös muissa upeissa väreissä, jotka voit löytää tästä.

Joululahja isoäidille

Kun on kyse joululahjavinkeistä isoäidille, voimme valita monista vaihtoehdoista. Ei voi mennä pieleen antamalla isoäidille joululahjan, joka auttaa häntä pysymään lämpimänä, suosittelemme Pace Lapaset.

Pitkähihaista, ohutta neuletta, joita voi käyttää lämpimämmän neuleen alla, on myös hyvä vaihtoehto. Refine-neuleessa on hengittävä ja tekninen materiaali, joka kuivuu nopeasti. Se sopii hyvin ohuen takin alle keväällä tai pitkähihaisena alusvaatteena talvella.

Valkoinen treenipaitaTekninen treenipaita

Jos tarvitset lisää vinkkejä ja haluat lukea enemmän, kurkista muihin lahjaartikkeleihimme alla!

Takaisin blogiin