Slik unngår du beinhinnebetennelse når du løper

Näin vältät penikkatautia juostessa

Pohjelihaksen tulehdus voi olla ongelma monille juoksijoille, mutta onneksi on olemassa menetelmiä ja tuotteita, jotka voivat auttaa ehkäisemään tätä kivuliasta tilaa. Tässä artikkelissa jaamme muutamia vinkkejä siihen, miten voit välttää pohjelihaksen tulehduksen, ja mitkä tuotteet meidän Essential Long Sleeve -kokoelmasta voivat auttaa sinua matkalla.

1. Käytä oikeita kenkiä

Kenkien valinta on ratkaisevaa pohjelihaksen tulehduksen välttämiseksi. Käytä kenkiä, jotka tarjoavat hyvää tukea ja vaimennusta. Meidän Blue 90S Trainers ovat hyvä valinta niille, jotka etsivät tukea ja mukavuutta pitkillä juoksulenkeillä.

Blue 90S Trainers juoksuun

2. Lämmittely ja venyttelyharjoitukset

On tärkeää lämmitellä ja venytellä ennen ja jälkeen juoksun vammojen, kuten pohjelihaksen tulehduksen, ehkäisemiseksi. Suosittelemme käyttämään meidän Essential Long Sleeve -tuotetta pysyäksesi lämpimänä lämmittelyn aikana.

Essential Long Sleeve lämmittelyyn

3. Käytä kompressiovaatteita

Kompressiovaatteet voivat auttaa parantamaan verenkiertoa ja vähentämään pohjelihaksen tulehduksen riskiä. Meidän Black Techna Leggings tarjoavat tarpeellista tukea lihaksillesi juoksun ja harjoittelun aikana.

Black Techna Leggings kompression kanssa

4. Katso video lisää vinkkejä varten

Katso tämä video saadaksesi lisää vinkkejä siihen, miten voit välttää pohjelihaksen tulehduksen ja parantaa juoksutekniikkaasi.

5. Mukauta harjoitusohjelmaasi

On tärkeää lisätä harjoittelun intensiivisyyttä vähitellen. Yhtäkkiä tapahtuvat muutokset voivat johtaa vammoihin. Yhdistä juoksuharjoitteluisi voimaharjoituksia, joissa voit käyttää esimerkiksi meidän Black Softy Jacket -tuotetta, joka tarjoaa liikkumisvapautta ja mukavuutta harjoittelun aikana.

Black Softy Jacket voimaharjoitteluun

Takaisin blogiin